♥,,,.Hepsi Fan Club.♥,,,
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♥, , , .SiTemize Hoş, , , GeLdiniz İ, , , yi ForumLar Üye Ol MutLu Ol:).♥, , ,

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM!

2 posters
YazarMesaj
swéét__gülçin

swéét__gülçin

YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM! Empty
MesajKonu: YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM!   YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM! EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 8:55 pm

ARKADAŞLAR BEN NİCKMİ swéét__gülçin YAPMAK İSTİYORUM AMA OLMUYO LÜTFEN ÇÖP KİLİT SAÇNMA FELAN DEMEYİN! DERDİME ÇARE BULANA 10 REP VERCEM BİLMİOSANIZ ADMİNİYE GELSİN YAPSIN HER YERDE NİCKM swéét__gülçin BU SİTEDE OLSUN!!!!! NOLURSUNUZ ADMİNLER AMİNİYELER CO ADMİNLEEEEER SADECE BİR KERECİK DEĞİŞTİREYİM! LÜTFéééééN YHA SÖZ ÇOK PAYLAŞIM YAPCAM BU SİTEYLE KALKIP BU SİTEYLE YATCAM NİCKM FARKLI OLUNCA KENDİMİ KENDİM HİS ETMİYORUM NOLURSUNUZ! DEĞİŞTİRİİN NİCKMİ YARDIM EDECEK GÖREVLİ VARSA ETSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN! SADECE KÜÇÜK BİR İSTEK! ßßßUNU YAPIIIIIIIIIIINNNN NOLUR ÇOK İSTİYORUM YAPIN YAPARSANIZ SEVİNÇTEN UÇARIM ÇOOOOOOOK İSTİYORUMMMM

*L*Ü*T*F*E*N*
i*l*k*e
Co Admin
Co Admin
i*l*k*e

YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM! Empty
MesajKonu: Geri: YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM!   YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM! EmptySalı Ağus. 19, 2008 11:22 am

canım Cimcime adlı uyeye pm yolla o biliyor nasıl yapıldığını...
Konu Kilit !
http://www.hepsi97.turkforumpro.com

YARDIM LÜTFEN!!! YARDIIIM!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-